Record pe Spotify: Trupa ale cărei piese au fost ascultate de peste 1,1 miliarde de ori în 2020


ianuarie 19 17:45 2021

Stire IT din Comunicatii: Record pe Spotify: Trupa ale cărei piese au fost ascultate de peste 1,1 miliarde de ori în 2020

Situația actuală a afectat cariera multor artiști din întreaga lume, dar nu și a band-ului Metallica, care a înregistrat în 2020 1,1 miliarde de audiții pe Spotify, mai exact 53,3 milioane de fani din 92 de țări, totalul audițiilor fiind de 99,3 milioane de ore.

Aceasta marchează al doilea an consecutiv în care melodiile le-au fost redate de peste un miliard de ori pe aplicația de streaming audio, anul 2019 statisticile Metallica publicate în același context erau de un miliard de audiții cu 89,9 milioane de ore în total.

”Am crezut că numerele de anul trecut au fost nebunești.. v-ați auto depășit oamenilor!”, au atras atenția membrii formației într-un comunicat la aflarea veștii.

Se pare că anul pandemiei le-a adus celor de la Metallica satisfacții pe plan profesional, făcând o treabă excelentă în mediul online. Statistica nu ia în calcul și Apple Music, Google Music, Deezer sau Tidal.

The post Record pe Spotify: Trupa ale cărei piese au fost ascultate de peste 1,1 miliarde de ori în 2020 appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.