Probleme la Tesla: Producătorul cheamă în service peste 150.000 de autoturisme


ianuarie 15 11:03 2021

Stire IT din Comunicatii: Probleme la Tesla: Producătorul cheamă în service peste 150.000 de autoturisme

Cea mai recentă rechemare în service pentru Tesla implică aproximativ 158.000 de autovehicule care ar putea suferi defecțiuni la nivelul computerului de bord. Agenția SUA pentru Siguranța Autostrăzilor, NHTSA, a solicitat companiei Tesla chemarea mașinilor in service, motivul fiind epuizarea memoriei computerului de bord, ceea ce poate crește riscul accidentelor.   

Sunt vizate autovehiculele Model S fabricate între 2012 și 2018 și Model X produse din 2016 până în 2018, potrivit unei scrisori adresate producătorului Tesla. Se pare că memoria computerelor de bord, in special a sistemului de informare, are un ciclu de viață limitat, ceea ce influențează funcționarea sistemului după ce capacitatea este atinsă (aproximativ cinci până la șase ani mai târziu).

NHTSA a deschis o anchetă oficială asupra problemei în iunie 2020 și a declarat de curând că ancheta este încă în desfășurare, în ciuda faptului că toate vehiculele au fost rechemate in service.

Nu se știe ce pas va face compania Tesla, neexistând încă un răspuns la solicitarea Agenției. Din cauza defectelor, șoferul n-ar mai putea accesa camera de revers, butoanele pentru climă și sistemul Tesla Autopilot pentru asistență la condus. Tesla a luat măsuri in acest sens, însă nimic care să rezolve problemele complet.

The post Probleme la Tesla: Producătorul cheamă în service peste 150.000 de autoturisme appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.