Porsche lansează cel mai accesibil model electric. Ce preț va avea noul Taycan


ianuarie 21 17:10 2021

Stire IT din Comunicatii: Porsche lansează cel mai accesibil model electric. Ce preț va avea noul Taycan

Piața automobilelor electrice este in continua creștere, iar marii producători se lupta pentru a lansa cele mai inovative modele. Cea mai recentă variantă vine de la Porsche și se va apropia destul de tare de prețul pe care îl are Tesla Model S.

Producătorul german de automobile sport, va lansa la sfârșitul acestui an, în America, a patra versiune a modelului electric Porsche Taycan. Prețul acesteia va fi in jur de 80.000 dolari, fiind mai accesibilă decât restul modelelor electrice din familia Porsche.

Modelele anterioare Taycan au o autonomie a bateriei de aproximativ 321 km (200 mile), dar autonomia estimată pentru noul Taycan nu a fost încă anunțată. Modelul standard este dotat cu o baterie performantă cu o singură punte, cu o capacitate de 79,2 kWh. Bateria Performance Plus cu două punți este disponibilă opțional.

The post Porsche lansează cel mai accesibil model electric. Ce preț va avea noul Taycan appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.