Netflix depășește 200 de milioane de abonați. Vezi ce cifră de afaceri a avut in 2020


ianuarie 20 19:18 2021

Stire IT din Comunicatii: Netflix depășește 200 de milioane de abonați. Vezi ce cifră de afaceri a avut in 2020

Datorită pandemiei și situației actuale, care a adus la izolarea oamenilor la domiciliu, Netflix a atins și a depășit etapa de 200 de milioane de abonați. Realizarea vine după ce Netflix a înregistrat o creștere spectaculoasă în prima jumătate a anului 2020.

Ultimul trimestru al anului a adus 8,5 milioane de abonați noi, în total fiind 37 milioane de abonamente plătite în 2020. Se pare că Netflix a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 25 de miliarde de dolari, lucru care le confirmă faptul că lucrurile merg într-un sens bun. „Nu mai avem nevoie de finanțare externă pentru operațiunile noastre de zi cu zi.”  susțin aceștia.

În timp ce majoritatea rețelelor de televiziune duc lipsă de conținut original din cauza opririi producției, multitudinea de titluri a ajutat Netflix să atingă un număr record de abonați.

Compania de streaming video, a acaparat atenția publicului prin titluri precum drama istorică „Bridgerton”, serialul „The Queen’s Gambit” și noul sezon „The Crown” și continuă să aibă succes cu sezonul trei din „Cobra Kai” și cu drama franceză „Lupin”.

Netflix a intrat în anul nou cu o concurență mai mare decât oricând și cu mai multe incertitudini cu privire la ceea ce va aduce pandemia și viitorul. Netflix va continua să stea pe tronul de streaming, dar nu va fi simplu sa-și păstreze publicul. Compania a declarat, de asemenea, că va lansa cel puțin un film pe săptămână – sau aproximativ unul la fiecare cinci zile, venind contant cu noutăți.

The post Netflix depășește 200 de milioane de abonați. Vezi ce cifră de afaceri a avut in 2020 appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.