LG ar putea sa renunte la divizia de smartphone-uri


ianuarie 21 16:17 2021

Stire IT din Comunicatii: LG ar putea sa renunte la divizia de smartphone-uri

LG are în vedere ieșirea de pe piața smartphone-urilor în 2021, după ce a pierdut aproximativ 4,5 miliarde de dolari în ultimii cinci ani.

Kwon Bong-seok, CEO LG a trimis zilele trecute un mesaj către toți angajații, acesta susținând că “va avea loc o mare schimbare” în segmentul smartphone.

“De vreme ce competiția pe piața globală a terminalelor mobile este tot mai dură, este momentul ca LG să facă o judecată la rece și cea mai bună alegere. Compania ia în calcul toate măsurile posibile, inclusiv vânzarea și retragerea business-ului ce vizează smartphone-urile.”  precizează  un oficial LG într-o declarație pentru The Korea Herald.

Samsung, Huawei, Xiaomi, Vivo și Apple continuă să domine livrările de smartphone-uri la nivel mondial, iar cu această ocazie LG își dorește să își concentreze atenția asupra unor modele viitoare ce se vor diferenția de concurență.

Dispozitivul „rollable” va fi lansat in 2021, dar având în vedere reconsiderarea planurilor companiei, este posibil ca acesta să fie ultimul smartphone LG.

The post LG ar putea sa renunte la divizia de smartphone-uri appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.