Imagini cu un presupus smarpthone pliabil Xiaomi au aparut pe internet


ianuarie 15 21:55 2021

Stire IT din Comunicatii: Imagini cu un presupus smarpthone pliabil Xiaomi au aparut pe internet

În ultimul an, industria tehnologică a cunoscut o dezvoltare treptată a telefoanelor pliabile, producătorii căutând o nouă nișă de produse. Dacă până acum ceva timp smartphone-urile de top au sosit pe piață cu ecrane din ce în ce mai mari, de data aceasta s-au lansat telefoane cu design și format considerabil mai mic. 

Samsung, Motorola și Huawei au lucrat la modele pliabile până in prezent și s-au bucurat de un succes moderat, dar se pare că li se va alătura și compania Xiaomi.

Producătorul chinez pare să facă progrese constante în această direcție, deoarece imagini cu un telefon de genul Samsung Galaxy Fold cu MIUI 12 au fost surprinse într-un metrou în China. Imaginile înfățișează un dispozitiv fără cameră de selfie sus sau jos, având tasta de pornire și butonul de reglare a volumului pe partea dreaptă.

Nu este prima dată când auzim că Xiaomi intenționează să meargă în direcția pliabilelor. În decembrie, specialiștii din industrie au dezvăluit că este posibil să lanseze unul în 2021, alături de Oppo, Vivo și poate chiar Google.

The post Imagini cu un presupus smarpthone pliabil Xiaomi au aparut pe internet appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.