Huawei aduce noi schimbări la AppGallery


ianuarie 18 22:55 2021

Stire IT din Comunicatii: Huawei aduce noi schimbări la AppGallery

Huawei anunță schimbări în ceea ce privește interfața aplicației Huawei AppGallery în Europa, astfel încât utilizatorii să aibă parte de o experiență cât mai completă.

Noua versiune Huawei AppGallery reflectă succesul ecosistemului de aplicații Huawei, care și-a crescut baza globală la peste 500 de milioane de utilizatori lunari în ultimul an.

Noua interfață se axează pe descoperirea interactivă, permițând aplicațiilor să fie ușor de recunoscut prin vizualuri și conținut digital complementar. Versiunea îmbunătățită permite afișarea și promovarea mai multor aplicații ale furnizorilor de conținut, garantând în același timp că acestea pot fi găsite rapid de publicul potrivit.

„Numărul de aplicații, inclusiv al celor premium prezente pe platforma noastră, crește constant și ne dorim să le oferim consumatorilor noștri acces la tot acest conținut variat și interactiv pe măsură ce aplicațiile devin disponibile.”, a afirmat Wang Wei, Country Manager Huawei Consumer Business Group România.

HUAWEI AppGallery facilitează o experiență de utilizare intuitivă, astfel că, în noul tab Featured aplicațiile sunt prezentate sub formă de card, astfel utilizatorii vor găsi mai rapid o selecție de aplicații și jocuri alese de echipa HUAWEI și pot primi conținut personalizat relevant, inclusiv articole, ghiduri de specialitate și recenzii. În plus, taburile au fost actualizate pentru a permite derularea de sus în jos și de la postări noi la postări mai vechi, îmbunătățind experiența de utilizare.

Pe lângă tab-ul Featured, mai regăsim și Campaigns și Gifts, ce aduc surprize precum promoții, tombole, oferte cashback și competiții cu premii, majoritatea localizate. Secțiunea Gifts le permite acestora accesul la anumite servicii gratuite de la dezvoltatorii de aplicații în schimbul descărcării sau înscrierii în aplicațiile respective.

Utilizatorii se pot bucura, de acum, de conținut inspirațional, de la recenzii ale aplicațiilor și jocurilor, la sfaturi utile și colecții de înaltă calitate cu surprize pe măsură. Dintre aplicațiile ce se fac remarcate sunt Kahoot!, principalul serviciu de învățare online bazat pe jocuri din Europa, aplicația pentru apelare și mesagerie Viber și aplicația globală de învățare a limbilor străine Mondly.

The post Huawei aduce noi schimbări la AppGallery appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.