Huawei a eliminat seria Mate 20 din lista de actualizări de securitate


ianuarie 20 16:59 2021

Stire IT din Comunicatii: Huawei a eliminat seria Mate 20 din lista de actualizări de securitate

Huawei a eliminat numele a trei dispozitive din lista sa de actualizări de securitate EMUI. Aceasta a inclus Mate 20, Mate 20 Pro și Mate 20 X, care nu vor mai primi nici patch-urile de securitate lunare, nici trimestriale, conform unui raport oficial.

Seria Huawei Mate 20 a fost lansată în 2018, iar acum, compania încheie oficial asistența pentru această serie și nu va mai oferi actualizări de securitate.

Pentru cei care nu știu, seria Huawei Mate 20 este un model emblematic al companiei din 2018 și a prezentat specificații de top pentru vremea sa. Aceasta a inclus SoC Kirin 980 asociat cu o încărcare rapidă de 40 W și o cameră principală de 40 megapixeli.

În acest moment, se pare că doar varianta Mate 20 X 5G va primi actualizarea, cu toate acestea, restul gamei Mate 20 nu va mai fi pe lista de actualizări de securitate. Acest raport ajunge ca un memento pentru proprietarii acestor smartphone-uri.

The post Huawei a eliminat seria Mate 20 din lista de actualizări de securitate appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.