EPOS-Sennheiser, marcă de produse audio destinate mediului corporate, s-a lansat pe piața din România


ianuarie 22 10:38 2021

Stire IT din Comunicatii: EPOS-Sennheiser, marcă de produse audio destinate mediului corporate, s-a lansat pe piața din România

ABN Systems International, companie ce deţine brandul Tellur, a devenit distribuitor autorizat în România al mărcii Enterprise EPOS – Sennheiser pentru produse destinate mediului B2B (Office, Contact și Call Center), segment care a crescut cu 40% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Fondată în 2002, ABN System International este deja distribuitor autorizat pentru produsele brand-ului american Poly (former Plantronics), dar și ale altor peste 170 de branduri printre care Logitech, Jabra, Panasonic, Tenda.

Sennheiser este unul dintre cei mai mari producători din lume de echipamente audio, dispozitive high-end pentru consumatorii finali şi pentru piaţa audio profesională, inclusiv microfoane wireless.

EPOS este o companie audio care dezvoltă și vinde dispozitive pentru profesioniști în afaceri. Bazat pe tehnologii avansate, EPOS are experiență în livrarea de soluții audio care se remarcă prin design, tehnologie și performanță.

Fondată în 2002, compania autohtonă ABN Systems International este o afacere din domeniul distribuţiei de accesorii si echipamente telecom. Din 2015, ABN Systems International a lansat și brandul propriu Tellur, care produce echipamente electronice şi accesorii telecom.

The post EPOS-Sennheiser, marcă de produse audio destinate mediului corporate, s-a lansat pe piața din România appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.