China ia măsuri contra Suediei pentru excluderea Huawei și ZTE din dezvoltarea rețelei 5G


ianuarie 23 13:37 2021

Stire IT din Comunicatii: China ia măsuri contra Suediei pentru excluderea Huawei și ZTE din dezvoltarea rețelei 5G

China plănuiește să ia toate măsurile necesare pentru a proteja ferm drepturile legitime ale firmelor chineze, având în vedere recenta mișcare a Suediei de a exclude Huawei și ZTE din dezvoltarea rețelei sale 5G.

Deși licitația a fost amânată de două ori: o dată pentru verificarea securității și a doua oară în urma unui proces intentat de Huawei, aceasta a început marți și s-a încheiat în aceeași zi, potrivit unui raport Reuters. Operatorii de telecomunicații suedezi au finalizat marți o licitație de spectru 5G, cu excluderea producătorilor de echipamente chinezi, inclusiv Huawei și ZTE.

Într-o mișcare surprinzătoare din octombrie, operatorul de telecomunicații suedez PTS a interzis utilizarea dispozitivelor Huawei și ZTE de către utilizatorii săi de telecomunicații.

Huawei, în ianuarie, a declarat recurs împotriva unei decizii a Curții de Apel Administrativă care a permis autorității de reglementare suedeze să reia licitațiile de spectru 5G fără a elimina interzicerea Huawei. Se pare că apelul a fost respins de o instanță suedeză săptămâna trecută, însă China continuă să se opună ferm acțiunii, care a prejudiciat drepturile și interesele legitime ale companiilor chineze.

The post China ia măsuri contra Suediei pentru excluderea Huawei și ZTE din dezvoltarea rețelei 5G appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.