Apple: Premiera la care lucrează producătorul american pe segmentul smartphone-urilor


ianuarie 18 16:35 2021

Stire IT din Comunicatii: Apple: Premiera la care lucrează producătorul american pe segmentul smartphone-urilor

A trecut ceva timp de când telefoanele pliabile au revenit pe piață, mai inovative și cu un aer mult mai cool. Samsung și Motorola au fost primele companii care au lansat smartphone-uri pliabile, Xiaomi este în proces de creare și testare, iar Apple se pare că nu se grăbește în acest sens, de abia acum lucrând la acest capitol. Va mai dura o perioadă până când acestea vor fi lansate.  

Conform Bloomberg, se pare că Apple a preluat inițiativa și a început să lucreze la un smartphone pliabil, testând mai multe ecrane pentru viitorul dispozitiv.

Deocamdată nu se cunosc prea multe detalii, doar că planuri de lansare există, însă nu sunt finalizate. Sursele precizează că Apple ar putea alege ceva similar cu varianta celor de la Samsung, ecranul fiind unul asemănător.

Unul dintre prototipuri are aceleași dimensiuni precum iPhone 12 Pro Max de 6,7 inci, însă cu variantă de pliere de la jumătate, balamaua inclusă fiind in mare parte invizibilă.

Zvonurile nu s-au confirmat, dar  în viitor e posibil să existe o variantă a unui iPhone pliabil, sau poate chiar va fi abandonată, însă doar cu timpul vom afla.

The post Apple: Premiera la care lucrează producătorul american pe segmentul smartphone-urilor appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.