Apple a fost dată în judecată din cauza Telegram: Cine vrea ștergerea aplicației din App Store


ianuarie 19 13:50 2021

Stire IT din Comunicatii: Apple a fost dată în judecată din cauza Telegram: Cine vrea ștergerea aplicației din App Store

Telegram este o aplicație de chat, care a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani, ajungând foarte rapid la peste 500 milioane de utilizatori activi în întreaga lume.

Descărcările Telegram au crescut în ultimele săptămâni, având peste 25 de milioane de utilizatori noi. Acest lucru se întâmplă din cauza ultimelor modificări pe care le-a făcut WhatsApp la nivelul politicii de confidențialitate și noilor condiții de utilizare, dar nu se știe pentru cât timp va mai fi Telegram o opțiune.

Ambasadorul, Marc Ginsburg, a intentat un proces, împreună cu organizația americană Coalition for a Safer Web și au dat în judecată compania Apple, cerând ca aplicația Telegram să fie ștearsă din App Store pe motiv că nu au fost luate suficiente măsuri restrictive împotriva utilizatorilor care au distribuit mesaje extremiste și apeluri la violență în legătură cu revoltele din Congresul SUA pe 6 ianuarie. Organizația cere pe lângă ștergerea aplicației, despăgubiri in valoare de $75,000.

Deși în urmă cu câteva zile aplicația Parler a fost suspendată pe aceleași motive, încurajând mesaje care incită la violență, Telegram este încă disponibilă pentru instalare, în App Store.

The post Apple a fost dată în judecată din cauza Telegram: Cine vrea ștergerea aplicației din App Store appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.