OnePlus va organiza un concert online interactiv pus în scenă cu ajutorul telefoanelor sale


decembrie 03 12:31 2020

Stire IT din Comunicatii: OnePlus va organiza un concert online interactiv pus în scenă cu ajutorul telefoanelor sale

OnePlus a anunțat The Phone Dome Concert, un eveniment interactiv, alimentat de dispozitivele OnePlus, care va fi găzduit în Danemarca și transmis în direct pe rețelele sociale OnePlus pe 4 decembrie, la ora 20:00.

Într-un an în care conexiunile interumane au suferit cel mai mult, OnePlus a vrut să transforme o provocare într-o oportunitate, profitând de tehnologie pentru a-și surprinde comunitatea cu o experiență unică de divertisment interactiv.

OnePlus construiește o instalație pentru livestream creată din 50 de telefoane OnePlus, iar oricine din întreaga lume se va putea alătura acestui eveniment condus de Mads Langer, artistul care va fi pionierul acestei experiențe aduse la viață prin tehnologia OnePlus.

Concertul interactiv în timp real va fi transmis în întregime pe dispozitivele OnePlus, asigurând un conținut video de înaltă calitate. Concertul va fi transmis în direct gratuit pe contul de Instagram al OnePlus și pe canalul YouTube al lui Mads Langer.

 

The post OnePlus va organiza un concert online interactiv pus în scenă cu ajutorul telefoanelor sale appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.