Legrand anunță noi prize și întrerupătoare Valena


decembrie 18 14:42 2020

Stire IT din Comunicatii: Legrand anunță noi prize și întrerupătoare Valena

Grupul Legrand anunță lansarea Valena Life/Allure with Netatmo, continuarea popularei serii Valena, recunoscută pentru mecanismul inovator In’Matic, rezultat al multor ani de cercetări, studii de piață și teste reale pentru a face instalarea și întreținerea mai ușoare și mai confortabile, precum și pentru a optimiza performanța electrică. 

Orice priză sau întrerupător standard poate fi înlocuită ușor cu o priză sau un întrerupător conectat din această gamă. Mai mult, întrerupătoarele fără fir pot fi aplicate oriunde, pentru că acestea permit repoziționarea.

După montare, Valena Life/Allure with Netatmo le va permite locuitorilor casei să controleze iluminatul, storurile și electrocasnicele, atât local cât și de la distanță prin intermediul unui întrerupător, al aplicației Home + Control (de pe telefon sau tabletă), dar și prin voce prin intermediul asistenților vocali Siri, Google Assistant și Alexa.

Valena Life/Allure with Netatmo este o soluție ce permite atât controlul nevoilor comune tuturor locuințelor (iluminat, prize, storuri) cât și nevoile complementare prin adăugarea altor produse conectate (termostat, interfon, cameră video).

Pentru o locuință conectată, utilizatorul are nevoie de pachetul de bază ce include: controller-ul cu priză conectată, întrerupătorul principal fără fir Acasă/Plecat și aplicația Home + Control.

În ceea ce privește portofoliul extins, pot fi adăugate produse cablate suplimentare: întrerupător conectat pentru iluminat (cu funcție de variator), întrerupător conectat pentru storuri, priză conectată 16A și micromodul conectat pentru iluminat sau produse fără fir suplimentare: întrerupător fără fir pentru iluminat, întrerupător fără fir pentru storuri și întrerupător fără fir pentru Trezire/Somn.

Pachetul de bază și pachetele suplimentare pot fi achiziționate separat și integrate ușor, chiar și în mai multe etape.

Valena Life/Allure with Netatmo este compatibilă cu cele mai cunoscute produse și platforme, precum Apple HomeKit, Google Home, Amazon Echo, Somfy, Bubendorff, Netatmo sau IFTTT, permițând chiar și adăugarea de produse de la terți în sistem pentru perfecționarea funcționalităților.

De asemenea, utilizatorii pot crea în prealabil scenarii de utilizare, așa cum sunt scenariile Acasă, Plecat, Somn sau Trezire. De exemplu, ei hotărăsc, în momentul în care pleacă de acasă, storurile să fie coborâte, temperatura să scadă, toate luminile să fie stinse, iar toate prizele în afara celor din bucătărie să nu mai alimenteze. Odată setat acest scenariu, de fiecare dată când utilizatorii vor apăsa modul Plecat pe întrerupătorul principal fără fir sau vor selecta scenariul Plecat din aplicația Home+ Control, aceste comenzi vor fi efectuate automat.

De asemenea, ei pot schimba atmosfera când merg la culcare sau se trezesc apăsând întrerupătorul fără fir cu funcție specială de Somn/Trezire sau scenariul dedicat din aplicația Home+ Control. Totodată, pot primi pe telefon notificări deja configurate pentru a fi alertaţi în cazul funcţionării anormale a electrocasnicelor (de exemplu, utilizatorul este informat în cazul în care congelatorul nu mai consumă curent electric).

The post Legrand anunță noi prize și întrerupătoare Valena appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.