XPG a lansat o nouă soluție de răcire pentru PC


noiembrie 19 14:11 2020

Stire IT din Comunicatii: XPG a lansat o nouă soluție de răcire pentru PC

XPG anunță lansarea ventilatorului pentru PC XPG VENTO PRO 120 PWM. Proiectat în colaborare cu Nidec, XPG VENTO PRO 120 PWM este personalizat pentru gameri și pasionații de PC-uri care își doresc un sistem bun de răcire.

Bazat pe designul ventilatorului Gentle Typhoon de la Nidec, XPG VENTO PRO 120 PWM are o presiune statică de până la 3,15mm H₂O și poate absorbi un flux de aer de până la 75 CFM în șasiu, fiind un ventilator de admisie sau evacuare bun, care completează sistemele de răcire cu apă.

XPG VENTO PRO 120 PWM include, de asemenea, un conector cu 4 pini care acceptă Pulse Width Modulation (PWM) pentru a regla dinamic viteza ventilatorului prin comenzile software ale plăcii de bază pentru o tranziție cursivă a vitezei. Pentru mai multă comoditate și modding facil, mai multe PWM-uri VENTO PRO 120 pot fi acum legate în lanț pentru a funcționa ca o singură unitate.

XPG VENTO PRO 120 PWM este echipat cu rulmenți dubli care îi permit să reziste la sarcini mai grele și să suporte temperaturi ridicate. Rulmenții asigură, de asemenea, și operațiuni mai silențioase. Elicea ventilatorului este proiectată pentru a reduce zgomotul ventilatorului, iar plăcuțele suplimentare de cauciuc antivibrații amortizează zgomotul la 28 dBA în timpul centrifugării cu viteza maximă de 2150 RPM.

Ventilatorul are un rating MTTF (Mean Time To Failure) de 250.000 de ore la 25℃ sau 60.000 ore la 60℃, fiind potrivit pentru build-uri cu spațiu limitat și cu temperaturi interne mai ridicate.

The post XPG a lansat o nouă soluție de răcire pentru PC appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.