Revolut lansează Rewards și pentru utilizatorii standard. Care sunt recompensele


noiembrie 19 12:09 2020

Stire IT din Comunicatii: Revolut lansează Rewards și pentru utilizatorii standard. Care sunt recompensele

Revolut lansează funcția Rewards pentru toți utilizatorii din România, pentru a le oferi acestora ocazia de a achiziționa cadouri celor dragi la prețuri preferențiale în sezonul de cumpărături.

Cu Rewards, utilizatorii Revolut beneficiază de reduceri speciale și cashback la o varietate de branduri bine cunoscute și apreciate, doar prin utilizarea cardului lor Revolut.

Utilizatorii din România se pot bucura de oferte personalizate de la companii din domenii diverse, printre care se numără: fashion, hoteluri, mâncare și băuturi, sănătate și frumusețe, și multe altele.

Compania fintech pune la dispoziția utilizatorilor două tipuri de rewards, reduceri și cashback. Prima categorie le oferă utilizatorilor o reducere la un anumit comerciant atunci când efectuează plata online utilizând Revolut. Utilizatorii trebuie doar să acceseze site-ul comerciantului prin intermediul aplicației Revolut sau să utilizeze un cod de reducere.

Cea de-a doua categorie, cashback, le oferă utilizatorilor bani înapoi, un procent din valoarea plătită, atunci când au plătit la comerciantul partener folosind cardul Revolut. Mai multe informații referitoare la termenii și condițiile ofertelor sunt disponibile direct în aplicația Revolut.

The post Revolut lansează Rewards și pentru utilizatorii standard. Care sunt recompensele appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.