Razer Customs, un serviciu pentru cei ce doresc o carcasă ultra personalizată de smartphone


august 30 10:39 2019

Stire IT din Comunicatii: Razer Customs, un serviciu pentru cei ce doresc o carcasă ultra personalizată de smartphone

Razer anunță Razer Customs, un nou serviciu oferit prin Razer.com, cu ajutorul căruia utilizatorii pot beneficia de design-uri exclusive pentru o serie de carcase compatibile cu cele mai populare telefoane mobile. În momentul lansării, fanii pot alege din peste 150 de designuri inspirate din cele mai populare jocuri precum Overwatch, World of Warcraft, Street Fighter V sau Monster Hunter, putând să personalizeze fiecare carcasă prin inscripționarea numelui sau a gamertag-ului. Livrările Razer Customs se vor face în mod obișnuit într-o săptămână. Razer Customs va oferi la început carcase compatibile cu următoarele modele de telefoane mobile: iPhone X, XR, XS, XSM, Samsung Galaxy S10 și S10 Plus, Google Pixel 2 XL și Huawei P10 Plus.

Carcasele vor fi disponibile în două variante: Lite și Tough. Carcasele Lite sunt confecționate din material policarbonat rezistent la șocuri, cu o grosime redusă și spații deschise în zona porturilor de conectivitate, fiind concepute să crească foarte puțin dimensiunile telefoanelor. Carcasele de tip Tough beneficiază de un design în două straturi, exteriorul carcasei fiind realizat din material policarbonat rezistent la șocuri, în timp ce interiorul beneficiază de o căptușeală TPU pentru a maximiza durabilitatea și protecția oferite.  Carcasele Lite au prețuri de la 49.99 euro, în timp ce carcasele Tough costă de la 59.99 euro. Prețurile nu includ opțiunile de personalizare/text personalizat.

The post Razer Customs, un serviciu pentru cei ce doresc o carcasă ultra personalizată de smartphone appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.