S-a lansat tehnologia prin care putem accesa de pe mobil cartea de identitate si permisul de conducere. Pe cand si in Romania?


iulie 30 13:41 2019

Stire IT din categoria Software: S-a lansat tehnologia prin care putem accesa de pe mobil cartea de identitate si permisul de conducere. Pe cand si in Romania?

Cetatenii vor putea de acum sa-si dovedeasca identitatea, sa se legitimeze si sa-si exercite drepturile fara efort, accesandu-si documentele oficiale pe o platforma unica si extrem de securizata, in telefonul inteligent: Portofelul Digital de Identitate Gemalto (Gemalto Digital ID Wallet), dezvoltat de compania Thales, care activeaza in industriile aerospatiala, de aparare si electronica.. Sursa S-a lansat tehnologia prin care putem accesa de pe mobil cartea de identitate si permisul de conducere. Pe cand si in Romania? – business24.ro.

Daca ti-a placut aceasta stirea, foloseste butoanele de socializare pentru a raspandi stirea. Nu rata celelalte stiri din categoria Software. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.