Au trecut 50 de ani de la prima aselinizare. De ce e important pentru viitorul omenirii să mergem pe Lună


iulie 20 12:28 2019

Stiinta si Tehnologie: Au trecut 50 de ani de la prima aselinizare. De ce e important pentru viitorul omenirii să mergem pe Lună


Omul pe Lună. Imagini de pe timpul misiunii Apollo 12

Ne imaginăm că pentru deplasări interplanetare avem nevoie de rachete spaţiale masive şi scumpe, dar Luna schimbă lucrurile. O rachetă spaţială lansată de pe Lună nu are nevoie de motoare mari; chiar şi rachete spaţiale mici pot călători prin sistemul solar în mod eficient.

Ar trebuie să mergem pe Lună pentru că, dacă umanitatea vrea să exploreze spaţiul cosmic, Luna va fi un centru major de transport şi industrial în relaţia cu Terra. Cea mai mare dificultate în ce priveşte călătoriile spaţiale nu este spaţiul, ci Pământul, iar Luna este diferită.

Imaginile pe care le-ai văzut cu suprafaţa lunară arată că Luna este un loc teribil. Dar vom merge acolo doar pentru a pleca mai departe.

. Sursa Au trecut 50 de ani de la prima aselinizare. De ce e important pentru viitorul omenirii să mergem pe Lună – scientia.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din din Stiinta si Tehnologie. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.