Android Q Beta în test pe Nokia 8.1, special pentru programatori


mai 08 11:01 2019

Stire IT din Comunicatii: Android Q Beta în test pe Nokia 8.1, special pentru programatori

HMD Global, deținător brandul Nokia, anunță disponibilitatea Android Q Beta pe smartphone-ul Nokia 8.1, prin intermediul programului de testare anticipată, destinat programatorilor. Acest program permite programatorilor de aplicații mobile să testeze și să își optimizeze software-ul pentru următoarea versiune Android Q.

Android Q oferă utilizatorilor un control mult mai bun asupra datelor personale, de exemplu atunci când o aplicație are acces la locația utilizatorului. Cel mai recent sistem de operare Android dispune de caracteristici îmbunătățite de confidențialitate, precum restricții ale activității din background, dar și un update pentru o mai bună protecție a identificatorilor sensibili ai terminalului. Utilizatorii se vor putea bucura de o navigare îmbunătățită cu ajutorul gesturilor, pusă în valoare de afișajul fără ramă și o nouă temă întunecată, care pe lângă faptul că este foarte ușor de vizualizat, eficientizează și consumul bateriei.

Ca și în cazul testării anticipate a Android 9 Pie, membrii vor avea acces nu doar la software-ul Beta Android Q, ci vor putea să facă schimb de idei și să colaboreze, folosind forum-ul comunității.  

The post Android Q Beta în test pe Nokia 8.1, special pentru programatori appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.