Știri la cald: Samsung brevetează noi modele Fold, cu ecrane de 8 și 11 inchi


aprilie 22 12:42 2019

Stire IT din Comunicatii: Știri la cald: Samsung brevetează noi modele Fold, cu ecrane de 8 și 11 inchi

Phonearena.com: The Galaxy Fold line set to expand with 8″ and 13″ dual-bend display tablets

Chiar dacă incidentele semnalate cu Galaxy Fold continuă să atragă atenția online, modelul va fi lansat oficial în scurt timp pe piața din SUA. În paralel, Samsung pregătește noi modele din seria Galaxy Fold, cu ecrane de 8 și 13 inchi. Compania a depus recent, la United States Patent and Trademark Office, dar și către entități similare la nivel global, cereri de brevetare a noilor dispozitive mobile. Acestea vor ajunge în piață în circa un an, vor fi de două tipuri G și S, primul se pliază în două, precum litera G, cu un ecran complet cu rezoluția de 8 inchi, iar model S, va fi compus din 3 ecrane, care deschise vor oferi o rezoluție de 13 inchi.The New York Times: Amazon Gives Up on Chinese Domestic Shopping Business

Amazon domină piața de shopping online din SUA, dar în China, a doua economie ca și mărime din lume, este pe punctul a arunca prosopul. Compania era prezentă de 10 ani pe piața din China, însă în rapoartele financiare anuale nu erau dezvăluite vânzările atinse. Se știe că, de exemplu acestea erau mai reduse decât în Japonia, unde anul trecut a înregistrat vânzări de 13,8 miliarde de dolari, în procente reprezintă 6% din totalul vânzărilor Amazon la nivel global.FRONTLINE: Chinese Hacking Steals Billions; U.S. Businesses Turn A Blind Eye

Furtul de tehnologie și practicile comerciale neortodoxe originare din China, costă economia americană peste 57 de miliarde de dolari anual, spun oficialii de la Casa Albă, care se așteaptă ca această cifră să crească. Cu toate acestea, o anchetă efectuată de NPR și FRONTLINE, arată că administrațiile succesive nu au reușit să oprească cyberhacking făcut de China, ba mai mult ancheta ajunge la concluzia că s-a pus batista pe țambal.

The post Știri la cald: Samsung brevetează noi modele Fold, cu ecrane de 8 și 11 inchi appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.