iSTYLE preia iCentre și devine unicul Apple Premium Reseller din România


aprilie 23 14:11 2019

Stire IT din Comunicatii: iSTYLE preia iCentre și devine unicul Apple Premium Reseller din România

iSTYLE gestionează acum zece locații în București și principalele orașe din țară. Achiziția vine în completarea acțiunilor întreprinse în anul precedent, ce includ integrarea echipei iSTYLE PRO ca departament de service autorizat Apple (un segment de business prioritar și pentru 2019), migrarea la o nouă platformă de e-commerce, care îmbunătățește experiența utilizatorilor și facilitează procesul de achiziție, oferind în același timp o securitate sporită pentru plățile online, precum și extinderea echipei dedicate proiectelor B2B, care vine în sprijinul organizațiilor ce vizează implementarea ecosistemului Apple, indiferent de dimensiunile și structura lor actuală.

“Începem anul în forță din punct de vedere al businessului, iar prin  această tranzactie ne atingem două obiective: acela de unic Apple Premium Reseller din România, postură care ne onorează, dar reprezintă în același timp o mare responsabilitate față de clienții noștri și acela de a continua dezvoltarea și consolidarea rețelei iSTYLE ori de câte ori apare o oportunitate în piață, ” a declarat Valeriu Ion, General Manager la iSTYLE Romania & Bulgaria.

În 2018, iSTYLE Romania a înregistrat o cifră de afaceri de peste 180 de milioane de lei, comparativ cu anul 2017 reprezintă o creștere de 16%.

The post iSTYLE preia iCentre și devine unicul Apple Premium Reseller din România appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.