Din ce cauză a cedat display-ul unui model Galaxy Fold? Utilizatorul l-a exfoliat din neatenție


aprilie 18 12:43 2019

Stire IT din Comunicatii: Din ce cauză a cedat display-ul unui model Galaxy Fold? Utilizatorul l-a exfoliat din neatenție

Mark Gurman (Bloomberg) este unul dintre primii testeri ai modelului Galaxy Fold, până ieri, când dintr-o neatenție a ales să exfolieze ecranul principal, crezând că acesta este similar sticlei ori foliei de protecție, ce sunt comercializate pe piață. Dezvăluirea a fost făcut prin intermediul platformei Twitter și într-o primă fază, partea stângă a ecranului principal a cedat, devenind mată, urmată fiind la scurt timp și de partea din dreapta. Ecranul secundar de pe Samsung Galaxy Fold a continuat să funcționeze în parametri optimi.În răspunsul oficial primit de la compania Samsung se arată că folia respectivă nu trebuie îndepărtată de utilizatori, fiind parte a ecranului și joacă și un rol de protecție. Incidentul raportat de Mark Gurman nu este singular, o parte dintre primii utilizatori care au testat Galaxy Fold, au raportat probleme similare, pe care Samsung promite să le verifice individual.De exemplu în răspunsul lor, compania a completat că odată îndepărtată folia, aceasta nu mai poate fi lipită la loc cu adeziv – prin urmare este posibil ca unul dintre testeri să fi încercat acest artificiu. Poți urmări un material video cu toată întâmplarea dând clik aici .

Samsung Galaxy Fold va avea un preț de circa .2000 de dolari.

The post Din ce cauză a cedat display-ul unui model Galaxy Fold? Utilizatorul l-a exfoliat din neatenție appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.