Noile oferte Orange PrePay vin cu pupici şi internet bonus


februarie 07 14:54 2019

Stire IT din Comunicatii: Noile oferte Orange PrePay vin cu pupici şi internet bonus

Din aplicaţia My Orange, clienţii vor putea trimite pupici virtuali cu ajutorul îndrăgitelor personaje Millidge şi Doig, sub forma unor mesaje adresate celor dragi. Pentru fiecare mesaj trimis de către un client PrePay, atât cel care îl primeşte cât şi cel care îl trimite vor fi recompensați cu 10 GB bonus. Campania se adresează tuturor clienţilor Orange, însă abonații Orange pot doar să primescă bonusuri, nu să le şi ofere. Indiferent câte mesaje vor fi trimise, se pot cumula cel mult 50 GB pe durata campaniei, reprezentând 5 bonusuri a câte 10 GB.

În plus, pentru orice opţiune PrePay de minim 6 euro credit activată în perioada promoţiei, clienţii vor fi recompensaţi suplimentar cu 30 GB de internet. Bonusul este valabil timp de 30 de zile de la activarea opţiunii. Bonusurile de internet, fie că sunt primite alături de mesajele trimise celor dragi sau la activarea unei opţiuni PrePay de minim 6 euro, sunt disponibile fără să modifice limita traficului de internet naţional şi în roaming.

The post Noile oferte Orange PrePay vin cu pupici şi internet bonus appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.