ANCOM: veniturile pieței de servicii de comunicații electronice au scăzut cu 5%


decembrie 14 12:22 2018

Stire IT din Comunicatii: ANCOM: veniturile pieței de servicii de comunicații electronice au scăzut cu 5%

Potrivit ANCOM, veniturile generate de furnizarea serviciilor de comunicații electronice au fost în valoare de 8 miliarde de lei în primul semestru al acestui an. Veniturile generate de furnizarea serviciilor de internet fix și mobil au crescut în această perioadă cu 3% și au ajuns să reprezinte 31% din totalul veniturilor pieței. Cu toate că înregistrează o scădere cu 6%, veniturile generate de furnizarea serviciilor de telefonie mobilă continuă să aibă cea mai mare pondere în venituri, de 37%, în timp ce veniturile pieței de telefonie fixă și furnizarea programelor de retransmisie TV reprezintă câte 11% din totalul pieței. Exprimate în euro, veniturile totale au fost de aproximativ 1,7 miliarde euro, înregistrând o scădere cu 5%.

Venitul lunar per locuitor obținut din furnizarea de rețele și servicii de comunicații electronice a fost de 66,3 lei. Din acesta, 24,7 lei reprezintă venitul lunar per locuitor obținut din furnizarea de servicii de telefonie mobilă, 20,6 lei cel obținut din furnizarea serviciilor de acces la internetul fix și mobil, și 7,6 lei și, respectiv, 7,5 lei, veniturile obținute din furnizarea telefoniei fixe și a serviciilor de retransmisie TV.

 

The post ANCOM: veniturile pieței de servicii de comunicații electronice au scăzut cu 5% appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.