Aplicația Sygic Travel este disponibilă acum și pe Apple Watch


octombrie 09 11:27 2018

Stire IT din Comunicatii: Aplicația Sygic Travel este disponibilă acum și pe Apple Watch

Sygic a lansat o actualizare a aplicației sale, Sygic Travel, care permite utilizatorului să o acceseze și de pe Apple Watch.  Astfel, aveți acum posibilitatea de a utiliza smartwatch-ul în călătoriile dumneavoastră pentru a vedea mult mai ușor itinerariul zilei respective, pentru a explora locații interesante din apropiere sau pentru a accesa lista cu obiectivele și spațiile preferate.

După descărcarea aplicației Sygic Travel din App Store, aceasta este instalată automat pe Apple Watch cu setările prestabilite, fiind disponibilă chiar și pe actualul Apple Watch Series 4. Ulterior, călătoriile planificate se vor sincroniza în timp real pe toate dispozitivele. “Puteți accesa acum cu ușurință itinerariile zilnice, listele cu locațiile preferate, precum și spațiile din jur care v-ar putea fi de folos, ca de exemplu restaurante sau stații destinate mijloacelor de transport public. În plus, aveți posibilitatea de a vedea detaliile diferitelor obiective precum imagini, descrieri sau orele de funcționare. Cu ajutorul unei hărți aflată în mod de previzualizare veți afla mai multe despre coordonatele locației și astfel puteți ajunge acolo prin începerea navigației în Apple Maps,” explică Lukáš Nevosád.

Sygic Travel este disponibilă și pentru fanii Android, în magazinul Play.

The post Aplicația Sygic Travel este disponibilă acum și pe Apple Watch appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.