În premieră soluții IT&C și tehnologii SMART cu aplicație în Transport, Logistică și Comerț la SMARTTECH Partners EXPO!


iulie 20 12:34 2018

Stire IT din Comunicatii: În premieră soluții IT&C și tehnologii SMART cu aplicație în Transport, Logistică și Comerț la SMARTTECH Partners EXPO!

 

26-28 septembrie 2018, Pavilionul B1,  Romexpo

 

SMARTTECH Partners EXPO – expoziția de tehnologii inovatoare și soluții IT&C de ultimă generație cu aplicație în trade, transport și logistică este organizată în premieră alături de cel mai amplu eveniment de transport, logistică și supply chain din SE Europei –  TransLogistica EXPO.

Aflat la prima ediție, evenimentul SMARTTECH Partners își propune să devină un hub central pentru dezvoltatorii de soluții IoT, dar și pentru companiile ce oferă servicii de automatizare sau optimizare a proceselor cu aplicabilitate în domenii precum Transport, Logistică, Supply Chain, Trade, Retail, eCommerce, Warehouse și Infrastructură, în cadrul căruia acestea își pot extinde parteneriatele de afaceri, întâlnindu-se cu peste 8.500 de specialiști, leaderi importanți ai industriei și cu reprezentanți ai instituțiilor guvernamentale.

Organizat pe o suprafață expozițională de 1.500 m², SMARTTECH Partners EXPO va reuni aproximativ 45 de expozanți din industria IT&C și Smart Technologies: Traffic Management, Stock Efficiency, Warehousing/Building Management, Business Intelligence, Security Solutions, Business Electronics & Equipment, Infrastructure, Digital Office – CRM, ERP, HR Solutions, Internet of Things, New technologiesResearch & Innovation, Artificial Intelligence, Virtual & Augmented Reality.

SMARTTECH Partners include atât expoziția propriu-zisă, cât și o serie de conferințe și seminarii desfășurate pe durata celor 3 zile, cu focus pe IT&C și Smart Technology, la care sunt invitați peste 40 de speakeri și experți din industriile targetate.

Din agenda SMARTTECH Partners –  Innovative solutions in Trade, Transport & Logistics:

 • Conferința – SMARTTECH For the FUTURE
  • WMS, TMS, BMS for trade, transport & logistics
  • AI, VR & IoT in Retail
 • FORUMUL – Securitatea cibernetică și soluții SMART CITIES
  • Smart Traffic
  • Smart buildings
  • Cyber Security
 • TÂRGUL DE JOBURI – IT specialists & Engineers
  • Cariere în IT
  • Joburi IT&C
 • Masă rotundă – Start-ups meet Investors
  • Robotics & Inventions SHOW

Mai multe detalii despre acest eveniment puteți afla pe site-ul evenimentului: www.smarttechpartners.ro, la e-mail: [email protected] sau la telefon: 0740 227 436!

The post În premieră soluții IT&C și tehnologii SMART cu aplicație în Transport, Logistică și Comerț la SMARTTECH Partners EXPO! appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.