ARCHOS anunță dispozitivele Mate, cu AI și compatibile cu Alexa, serviciul de voce Amazon


iunie 14 09:04 2018

Stire IT din Comunicatii: ARCHOS anunță dispozitivele Mate, cu AI și compatibile cu Alexa, serviciul de voce Amazon

Create de echipa de designeri ARCHOS din Paris, dispozitivele din gama Mate au un design elegant, vin în format de 5, respectiv 7 inci și încorporează cele mai noi tehnologii, printre care microfoane pentru recunoaștere vocală și difuzoare, pentru a oferi o experiență completă cu Alexa, serviciul de voce al Amazon. 

ARCHOS Mate dispune de un ecran HD, un sistem de sunet omnidirecțional de înaltă fidelitate, un procesor quad-core, o conexiune Bluetooth și Wi-Fi, o cameră de 5 MP, două microfoane, o baterie de 1.500 mAh (pentru versiunea de 5 inci) sau 3.000 mAh (în cazul versiunii de 7 inci).

Dispozitivbul  este ușor accesibil prin comandă vocală și se adaptează nevoilor utilizatorilor, devenind partenerul esențial pentru: viața de zi cu zi: vizualizarea calendarului, previziuni meteo, rețete de gătit, liste și comenzi de cumpărături, timere și alarme, întrebări și răspunsuri despre știri și informații; comunicare: gestionare apeluri video cu familia si prietenii; controlul dispozitivelor din casă: controlarea luminilor, a camerelor de supraveghere și a sistemelor de încălzire sau de aer condiționat și divertisment: muzică, poze, videoclipuri, jocuri.

 

Dispozitivele ARCHOS Mate vor fi disponibile la nivel global din luna octombrie 2018, cu prețuri începând de la 99 € și 99 $.

 

 

The post ARCHOS anunță dispozitivele Mate, cu AI și compatibile cu Alexa, serviciul de voce Amazon appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.