Allview introduce serviciul de mesagerie RCS Google pe 19 telefoane


mai 08 12:05 2018

Stire IT din Comunicatii: Allview introduce serviciul de mesagerie RCS Google pe 19 telefoane

Allview introduce serviciul de mesagerie Rich Communication Services (RCS) Google pe 19 dintre terminalele companiei. RCS Google este un ecosistem cu o infrastructura care permite numeroase functiuni de instant messaging, care inregistreaza o crestere rapida printre utilizatori si care ofera o libertate mai mare de miscare utilizatorului, prin transmiterea rapida de fisiere,a  fotografiilor la rezolutie mare, a gif-urilor si a video-urilor cu ajutorul unui design simplu si intuitiv. Serviciul este gratuit, putand fi utilizat atat prin conectare la datele mobile precum si la Wifi.

Terminalele Allview pe care serviciul este disponibil sunt: A9 Lite, X4 Soul Infinity Plus, X4 Soul Infinity L, X4 Soul Infinity N, X4 Soul Infinity S, X4 Soul Infinity Z, P4 PRO, P9 Life, P9 Energy S, P9 Energy Lite 2017, P41 eMagic, P7 Lite, P8 PRO, P43 Easy, X4 Soul Vision, V2 Viper S, X4 Soul Lite, X4 Soul Mini S si P8 eMagic.

The post Allview introduce serviciul de mesagerie RCS Google pe 19 telefoane appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.