Provocările tehnologiei pentru instituţiile de învăţământ superior. Cum universităţile trebuie să se adapteze la modul în care a evoluat societatea


ianuarie 09 20:41 2018

Stiinta si Tehnologie: Provocările tehnologiei pentru instituţiile de învăţământ superior. Cum universităţile trebuie să se adapteze la modul în care a evoluat societatea

Automatizarea şi inteligența artificială transformă producția de bunuri, activitatea din marile companii și activitatea de vânzare cu amănuntul, oferind noi oportunități de explorare, dar şi generând amenințări pentru cei care nu se adaptează. Universităţile se confruntă cu provocări asemănătoarea, dar aceste instituţii au arătat dificultăţi în a le înţelege.

. Sursa Provocările tehnologiei pentru instituţiile de învăţământ superior. Cum universităţile trebuie să se adapteze la modul în care a evoluat societatea – scientia.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din din Stiinta si Tehnologie. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.