Ne omorâm semenii pentru că-i dezumanizăm şi-şi pierd caracteristicile de semeni? Ori tocmai pentru că ştim că-s oameni?


decembrie 13 18:49 2017

Stiinta si Tehnologie: Ne omorâm semenii pentru că-i dezumanizăm şi-şi pierd caracteristicile de semeni? Ori tocmai pentru că ştim că-s oameni?

Mai mult de 600 de mii de musulmani rohingya din Myanmar au părăsit ţara recent, refugiindu-se în Bangladesh. După ce militanţii rohingya au început să atace secţii de poliţie din Myanmar, ceea ce a dus la o serie de victime în august 2017, forţele de securitate din Myanmar au început o amplă campanie de purificare etnică. Acestea au dat foc la sute de sate rohingya, au violat şi ucis mii de locuitori ai acestora.

. Sursa Ne omorâm semenii pentru că-i dezumanizăm şi-şi pierd caracteristicile de semeni? Ori tocmai pentru că ştim că-s oameni? – scientia.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din din Stiinta si Tehnologie. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.