Susţine Scientia!


noiembrie 12 21:34 2017

Stiinta si Tehnologie: Susţine Scientia!

Cei familiari cu Scientia.ro ştiu că reprezintă un proiect unic în felul său în România. Prin eforturi uriaşe o mână de oameni au construit un site în care ştiinţa autentică este prezentă în toate articolele. Până în prezent am publicat peste 7.000 de articole, în majoritate articole de fond, explicând pe înţelesul tuturor concepte fundamentale din fizică, tehnologie, biologie, psihologie şamd. Moderăm un forum şi o secţiune dedicată întrebărilor cititorilor.
Serii extraordinare de articole, însoţite de videoclipuri cu o grafică excelentă, au presupus sute de ore de muncă de traducere şi publicare. Cărţi de fizică şi psihologie au fost traduse, după primirea drepturilor de traducere de la autori.
În luna octombrie am ajuns la o audienţă de 257.000 utilizatori unici, ceea ce pentru site de ştiinţă nu este chiar puţin.
Decizia noastră a fost să oferim un site fără reclame, uşor de citit, fără compromisuri.
Susţinerea site-ului ne costă însă 408 euro pe an, plătibili pe 29 noiembrie ai fiecărui an. Susţinem Scientia din fonduri personale de ani de zile, însă nu sunt şi momente când nu ştim pentru cât timp vom mai putea face asta.
Prin urmare, vă cerem celor care apreciază site-ul şi pot face o mică donaţie (de 5, 10 ori 15 euro), să ne susţină efortul financiar. Orice donaţie se reflectă prin modificarea sumei totale donate, în partea din dreapta-sus a site-ului. Pentru a efectua o donaţie vă rugăm să folosiţi butonul Donate din partea dreaptă-sus a site-ului.
Mulţumim,
Redacţia Scientia 

. Sursa Susţine Scientia! – scientia.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din din Stiinta si Tehnologie. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.