Start turneu ROG Masters 2017, România participă la calificări


iunie 09 12:25 2017

Stire IT din Comunicatii: Start turneu ROG Masters 2017, România participă la calificări

Turneul ROG Masters include două jocuri: Dota 2 și Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) și a crescut semnificativ atât ca dimensiuni, cât și ca ambiții. Echipe din toate colțurile lumii vor lupta într-o serie de 30 de turnee de calificare și patru calificări regionale (EMEA, America, APAC și China). Câștigătorii acestor turnee de calificare vor da piept cu echipele de profesioniști, din cele patru regiuni, pentru un loc în Marea Finală din noiembrie 2017.

În România, evenimentul constă, în primă instanţă, în două etape naţionale: una online pentru pre-calificări şi una offline. Înscrierile pentru faza online se vor face pe linkul furnizat pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/asusrog.ro/

Precalificările online se vor desfășura în perioada: 27 iunie – 8 iulie 2017. Finaliștii vor evolua ulterior în cadrul unui eveniment ce va fi organizat între 21-23 iulie, la Auditorium Pallady din București. Cele mai bune 8 echipe de DOTA 2 si 8 echipe CS:GO se vor confrunta pentru a reprezenta mai departe România la nivel european şi mondial.

Programul este următorul:

– Precalificările online: 27 iunie – 8 iulie 2017

– Competiția DOTA 2: 21 iulie 2017

– Competiția CS:GO: 22 iulie 2017

– Finalele locale: 23 iulie 2017

The post Start turneu ROG Masters 2017, România participă la calificări appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.