TP-Link România are un nou manager general


mai 22 10:34 2017

Stire IT din Comunicatii: TP-Link România are un nou manager general

TP-Link România are un nou manager general din această lună, în persoana lui Zick Zhao. De profesie, inginer, Zick Zhao a absolvit Universitatea de Electronică și Tehnologie din China. S-a alăturat echipei TP-Link în iulie 2015, iar în luna noiembrie a aceluiași an a preluat poziția de manager de vânzări în cadrul reprezentanței TP-Link din Polonia. În aprilie 2016, a devenit SMB Product Category Manager în cadrul TP-Link Rusia.

„Sunt foarte bucuros să mă alătur echipei TP-Link România, această numire fiind pentru mine în egală măsură o mare oportunitate, cât și o provocare. Responsabilitatea mea este să mențin ritmul foarte bun de dezvoltare al business-ului din România, punând în principal accent pe extinderea segmentului SOHO, în special a categoriei Smart Home, dar și a segmentului SMB. Suntem lideri de piață pe acest segment datorită calității și fiabilității produselor noastre, dar și profesionalismului echipei de marketing și vânzări. Împreună, sunt sigur că vom continua să oferim clienților români aceleași standarde înalte de calitate a serviciilor”, a declarat Zick Zhao, general manager TP-Link România.  Este pasionat de drumeții și gătit, în special mâncare chinezească.

The post TP-Link România are un nou manager general appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.