Depanero: 20% din intrările în service ale aparatelor defecte pot fi evitate, dacă acestea sunt utilizate corespunzător


martie 20 11:26 2017

Stire IT din Comunicatii: Depanero: 20% din intrările în service ale aparatelor defecte pot fi evitate, dacă acestea sunt utilizate corespunzător

Utilizarea necorespunzătoare și neatenția sunt principalele cauze care duc la uzarea, deteriorarea și defectarea a 20% din aparatele electronice și electrocasnice care intră în service, potrivit Depanero, cea mai mare firmă de service electro-IT din România. Cele mai multe defecțiuni din cauza utilizării necorespunzătoare și a neatenției sunt înregistrate în perioada vacanțelor de Paște, Crăciun și a concediilor de vară. Aparatele de uz casnic și gadget-urile sunt dispozitivele care ajung cel mai des în service în aceste perioade.

Mulţi dintre utilizatorii aparatelor electro-IT nu citesc instrucțiunile de utilizare a echipamentelor înainte de folosire și ignoră astfel reguli minime de siguranță. Pentru a evita defecțiunile provocate din aceste cauze, specialiștii Depanero oferă 10 recomandări pentru o utilizare corespunzătoare a aparatelor:

Sfaturi generale pentru utilizarea aparatelor în condiții optime

  • Citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare a echipamentelor înainte de folosire
  • Instalați dispozitivele electrocasnice conform instrucțiunilor de montaj
  • Nu folosiți instalații electrice sau sanitare improvizate
  • Evitați intervențiile neautorizate, realizate de personal necalificat
  • Apelați la specialiști pentru operațiuni periodice de întreținere

The post Depanero: 20% din intrările în service ale aparatelor defecte pot fi evitate, dacă acestea sunt utilizate corespunzător appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.