Aplicație anti-„fake news“ creată la Cluj, finanțată de Google: Trust Servista poate descoperi sursa primară a unei informații, precum și cât este de credibilă | REPORTAJ


martie 17 17:58 2017

Internet: Aplicație anti-„fake news“ creată la Cluj, finanțată de Google: Trust Servista poate descoperi sursa primară a unei informații, precum și cât este de credibilă | REPORTAJ

Gigantul american Google finanțează un start-up din Cluj care dezvoltă o aplicație menită să descopere știrile false. Concret, aplicația scrisă de informaticienii clujeni îi ajută pe utilizatori să depisteze care este sursa originală a unei informații. Mai mult, ea foloseşte algoritmi şi analize semantice pentru a determina verosimilitatea unei informaţii, iar utilizatorii aplicației pot avea acces la referențialele legate de informația pe care doresc să o verifice.

…. Sursa Aplicație anti-„fake news“ creată la Cluj, finanțată de Google: Trust Servista poate descoperi sursa primară a unei informații, precum și cât este de credibilă | REPORTAJ romanialibera.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Internet. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.