Google Allo, noua aplicație de mesagerie pentru Android și iOS


septembrie 21 13:34 2016

Stire IT din Comunicatii: Google Allo, noua aplicație de mesagerie pentru Android și iOS

Google a lansat Google Allo, o nouă aplicație de mesagerie pentru Android și iOS. Google Allo ajută utilizatorii să-ți facă planuri, să găsească informații și să se exprime mai ușor în discuțiile cu prietenii.Google Allo (3)

Cateva dintre caracteristicile si functionalitatile Google Allo:

  • Smart Reply – Poti sa raspunzi mai repede atunci cand esti in miscare, cu doar o atingere. Smart Reply poate sugera raspunsuri la fotografii si se imbunatateste pe masura ce este utilizat si se adapteaza la stilul utilizatorului
  • Foto, emoji, stickere – Poti comunica in Allo desenand pe poze, prin emoji si text cu dimensiuni adaptabile, pachete cu stickere.
  • Google Assistant integrat in Allo – Nu mai trebuie sa-ti intrerupi discutia pentru a cauta anumite lucruri. Poti obtine raspunsuri din interfata Allo cu ajutorul Google Assistant: vreme, trafic, locuri, destinatii, zboruri sau poti traducere fraze. Pentru a apela Google Assistant trebuie sa tastezi @google in Allo.
  • Modul Icognito – Toate conversatiile sunt criptate in standarde precum Transport Layer Security (TLS). Exista insa pentru Allo si modul Icognito, precum in broswerul Chrome. Conversatiile in modul Icognito sunt criptate “end-to-end” si au caracteristici suplimentare de confidentialitate, precum notificari discrete si mesaje care expira.

Google Allo (2)
Google Allo (1)
Google Allo (3)

The post Google Allo, noua aplicație de mesagerie pentru Android și iOS appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.