În Transilvania se înregistrează cel mai mare procent de femei pe Facebook


iunie 30 10:02 2016

Stire IT din Comunicatii: În Transilvania se înregistrează cel mai mare procent de femei pe Facebook

Serviciile de monitorizare a activității și performanței pe Facebook Facebrands.ro și Facebrands PRO au de astăzi facilități noi care oferă informații în premieră în România. Astfel, utilizatorii serviciului gratuit Facebrands.ro pot urmări acum datele demografice ale utilizatorilor de Facebook la nivel de regiune istorică, județ și oraș, în timp ce clienții care folosesc platforma avansată Facebrands PRO pe bază de abonament au posibilitatea de a urmări în detaliu evoluția afișărilor pentru posturile video, precum și a interacțiunilor specifice posturilor de tip offer și event.34_Xperia_Z3_+Date demografice regionale

La nivel regional, 38,12 % din utilizatorii români de Facebook care și-au setat orașul sunt localizați în Muntenia, 18,5 % în Transilvania, 12,99% în Moldova și 8,36% în Oltenia. Dacă la nivel național împărțirea pe sexe este 50,41% femei/ 49,59% bărbați, pe regiuni aceste procente variază, în Transilvania înregistrându-se cel mai mare procent de femei pe Facebook – 51,1% și cel mai mic al bărbaților – 48.89%,  iar în Oltenia cel mai mic procent al femeilor  – 46,6% și cel mai mare al bărbaților.Xperia Z2La nivel de vârstă

În Muntenia sunt pe Facebook mai mulți utilizatori cu vârste între 25-34 și 35-44 față de procentul național, și mai puține persoane peste 65 de ani. În Transilvania sunt pe Facebook mai puțini utilizatori cu vârste între 18-24, 25-34 și 35-44 față de procentul național, și mai mulți pe segmentele de vârstă 45-54, 55-64 și 65+.

În Moldova numărul persoanelor tinere active pe Facebook cu vârste între 13-17 și 18-24 este mai mare față de procentul național, în timp pe celelalte segmente procentul este sub cel național, cu excepția segmentului 55-64 de ani, unde proporția este egală și pentru regiunea Moldova și la nivel național.

Datele regionale și locale sunt disponibile în format grafic pe pagina Harta utilizatorilor de Facebook din România, iar cele naționale pot fi urmărite și separat.

 

The post În Transilvania se înregistrează cel mai mare procent de femei pe Facebook appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.