Chestionar – portretul cititorului – Mai 2016


mai 04 12:26 2016

Stire din categoria Hardware: Chestionar – portretul cititorului – Mai 2016

Chestionar

 
Unul din avantajele de a face parte dintr-o organizatie precum EHA – European Hardware Association – este acela ca putem intelege mai bine piata europeana, putem compara profilul cititorilor din mai multe tari si putem vedea care sunt punctele forte si punctele care trebuiesc imbunatatite in cazul fiecareia. De aceea, din cand in cand, fiecare site membru al acestei organizatii va publica un chestionar pentru cititori, in baza caruia ne putem da seama cu usurinta ce prefera romanii sau englezii, ce tehnologii vor avea succes mai mare intr-o tara sau alta, ce subiecte va fac placere s.a.m.d.

Dupa chestionarul publicat in Februarie, pe care va multumim ca l-ati completat, a venit momentul sa publicam un alt chestionar, exact in acest scop. Pe mine personal ma intereseaza mai putin ce achizitii aveti in plan sau cat veti cheltui in urmatorul an, dar pe de alta parte cati romani booteaza de pe un SSD reprezinta un subiect interesant, mai ales in momentul in care discutam despre cititorii celui mai important site hardware din Romania.

Prin urmare, o sa va rog sa va lipsiti de 2 minute din timpul vostru pretios si sa raspundeti in chestionar-ul nostru. Nu dureaza mult, raspunsurile sunt anonime si ne ajutati sa strangem date reale, despre preferintele cititorilor nostrii, care pot influenta pe viitor companiile care va intereseaza sau magazinele care va intereseaza. Nu este obligatoriu, nu avem nevoie nici macar de adresa voastra de email, pur si simplu aceste raspunsuri ne ajuta in a contura portretul cititorului EHA la mijlocul lui 2016. Va multumim!
 
European Hardware Association Logo - 200px

. Citeste toata stirea Chestionar – portretul cititorului – Mai 2016 la lab501.ro

Urmareste stirile din categoria Hardware si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din Hardware. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.