TP-LINK prezintă camera NC250, un model HD ce filmează și pe timp de noapte pe o distanță de până la 6 metri


martie 22 13:38 2016

Stire IT din Comunicatii: TP-LINK prezintă camera NC250, un model HD ce filmează și pe timp de noapte pe o distanță de până la 6 metri

TP-LINK a introdus în România cea mai nouă și mai performantă soluție din gama camerelor de supraveghere IP, modelul NC250. Camera are un design compact și oferă conexiuni prin cablu și/sau wireless N 300Mbps, pentru a transmite în timp real, fără întreruperi, conținutul filmat, direct pe telefon sau laptop. NC250 are și funcție de range extender, astfel încât să ofere o acoperire optimă a rețelei wireless în orice colț al locuinței. Camera filmează HD, oferind imagini clare, pe timp de zi și de noapte, cu ajutorul tehnologiei Night Vision, care asigură vizibilitate optimă în întuneric până la o distanță de șase metri.NC250Tehnologia de compresie video avansată H.264, care reduce cu până la 80% dimensiunea fișierelor video fără a le altera calitatea, asigură transmiterea de imagini la rezoluție HD pe tablete și smartphone-uri. Camera se instalează foarte ușor pe laptop sau pe smartphone cu ajutorul aplicației tpCamera , în timp ce serviciul TP-LINK Cloud permite vizionarea în timp real a imaginilor, indiferent de locație.tp-link NC250În cazul detectării mișcării sau zgomotelor, camera trimite automat notificări pe e-mail sau FTP. Pe lângă performanța video HD, NC250 oferă streaming audio foarte bun cu ajutorul microfonului încorporat, fiind foarte potrivită pentru supravegherea locuinței pe timpul vacanțelor, sau în utilizarea de zi cu zi pentru  monitorizarea copiilor aflați în grija bonelor, monitorizarea animalelor de companie sau a sediilor de birouri.  Camera NC250 este deja disponibilă în magazine la prețul recomandat de 290 de lei (TVA inclus).TL-MR6400Soluție wireless de back-up, pentru vacanțele cu prietenii

TP-LINK a anunțat, de asemenea, disponibilitatea în România a routerului wireless N 300Mbps LTE TL-MR6400. Dispozitivul suportă atât conexiune la Internet prin fir, cât și prin intermediului unui SIM, fiind o soluție completă, potrivită oricărui scenariu. Utilizarea routerului cu SIM 4G LTE asigură o rețea wireless stabilă și rapidă, ce suportă rate de transfer 4G de până la 150Mbps.

A doua opțiune de conectare la rețeaua Internet este utilizarea portului WAN și crearea unei rețele wireless N capabile să realizeze conexiuni de până la 300Mbps. Routerul TL-MR6400 poate suporta o varietate de tipuri de conexiuni, de la modemuri de cablu, la modemuri de fibră optică și modemuri DSL. Routerul dispune de două antene wireless interne și două antene 4G LTE externe detașabile, pentru conexiuni wireless stabile și o acoperire extinsă. Prețul recomandat pentru routerul TL-MR6400 este de 550 de lei (TVA inclus).

The post TP-LINK prezintă camera NC250, un model HD ce filmează și pe timp de noapte pe o distanță de până la 6 metri appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.