Huawei P8 Lite depășește pragul de 10 milioane de unități livrate în Europa


februarie 03 16:01 2016

Stire IT din Comunicatii: Huawei P8 Lite depășește pragul de 10 milioane de unități livrate în Europa

Huawei a anunțat că a livrat smartphone-ul P8 Lite în mai mult de 10 milioane de unități, în doar 9 luni după ce a fost lansat oficial pe piața din Europa. La nivel global acesta este deținut de peste 16 milioane de utilizatori.P8 LiteP8 Lite este un model echipat cu un ecran de IPS de 5 inchi și procesor octa core, ce iese în evidență prin raportul calitate-preț, fiind disponibil online la un preț de circa 215 euro. Smartphone-ul este primul model Huawei care a obținut vânzări mai mari pe piață globală față de piața din țara mamă, China.Huawei P8 LiteÎn ceea ce privește numărul de smartphone-uri semnate Huawei, compania a livrat în luna ianuarie 12 milioane de unități la nivel global (este a patra lună consecutivă în care sunt livrate peste 10 milioane de unități), consemnând o creștere de 93% față de perioada similară din 2015.

În 2015, Huawei a livrat 108 milioane de smartphone-uri, fiind consemnată o creștere de 44% față de anul anterior.

The post Huawei P8 Lite depășește pragul de 10 milioane de unități livrate în Europa appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.