Compania Televoice Grup și Google au semnat un parteneriat strategic pentru autorizare GMS


februarie 02 13:55 2016

Stire IT din Comunicatii: Compania Televoice Grup și Google au semnat un parteneriat strategic pentru autorizare GMS

Televoice Grup, companie ce deține brandul Evolio, a semnat recent un parteneriat strategic cu Google pentru autorizare GMS (Google Mobile Services apps).

În baza acestui contract, toate produsele ce vor fi dezvoltate sub brandul Evolio vor avea autorizarea Google (GMS). Așadar, produsele Evolio vor fi testate în Laboratoarele agreate Google și vor oferi un nivel superior de fiabilitate, inclusiv upgrade over the air.

„Prin semnarea acestui parteneriat ne propunem să oferim clienților Evolio o mai bună experiență în utilizarea dispozitivelor Android și a aplicațiilor aferente, dar și servicii de suport și up-grade la un nivel superior. Obiectivul nostru este sa rămânem fideli filosofiei de business cu care am pornit la drum, aceea de a oferi produse de calitate superioară la un preț accesibil”, a declarat Liviu Nistoran, CEO & Founder Evolio.

Produsele autorizate GMS vin cu aplicații preinstalate precum: Chrome, Gmail, Hangouts, Google Plus, Play Store, Drive, Maps, YouTube, Google Play Movies, Google Play Music, Google Photos etc.

Conform ultimului studiu GFK pentru 2015, Android a ajuns la o cotă de piață de 89%, cifră raportată la unități vândute la finalul lui decembrie 2015, în timp ce iOS a înregistrat o cotă de piață de 4.6%, Windows 5%, și Blackberry 1.4% .

Aceleași date arată că segmentul de piață cu cea mai creștere este reprezentat de smartphone-urile cu diagonala de 5 și 5.5 inch, de la o cotă de piață de 10.5 % în ianuarie 2015 la 35.4 % în decembrie 2015. Cele mai vândute smartphone-uri sunt cele cu diagonala de 4 și 5 inch, cu o cota de piață de 63.4% în ianuarie și 49.2% în decembrie.

Pentru 2016, compania Televoice Grup, prin brandul Evolio, țintește o cotă de piață pentru dispozitive Android de 10%.

The post Compania Televoice Grup și Google au semnat un parteneriat strategic pentru autorizare GMS appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.