Antec Edge 650W Review


februarie 08 00:24 2016

Stire din categoria Hardware: Antec Edge 650W Review

Antec Edge 650W

 

Antec implineste anul acesta 30 de ani de la infiintare, experienta mea cu ei incepand undeva dupa anul 2000 cand erau – alaturi de Chieftec si Enermax – printre singurele surse de putere reala ce se puteau cumpara de pe plaiurile mioritice. Imi amintesc si acum cat mi-am dorit si cum am strans cureaua pentru a-mi permite un Antec True Power de 550W la mana a doua, acela argintiu cu 2 ventilatoare (80mm + 92mm). Pe acele vremuri Antec facea legea cu sursele si carcasele sale, acum piata este saturata de producatori, fiind destul de greu sa iesi in fata daca nu ai un produs cu adevarat exceptional.

Un produs ce promite sa ne impresioneze este Antec Edge 650W, mai ales ca a trecut mai bine de 3 ani de la ultimul nostru review al unei surse Antec. Seria Edge este gandita pentru silentiozitate, mai ales ca pentru realizarea ei Antec a apelat la un producator renumit pentru electronica de calitate, anume Seasonic.

Ventilatorul iluminat cu LED, cabluri complet modulare, doua seturi de garnituri pentru decuplarea sursei la montajul in carcasa precum si eficienta 80PLUS Gold sunt doar cateva din dotarile cu care se lauda seria Edge a celor de la Antec. Noi suntem curiosi sa testam acest produs, avem ceva asteptari de la el dar sunt totusi ceva sanse sa nu fim dezamagiti. Haideti sa vedem!

 

14

 

Pages: 1 2 3 4 5 6

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.