Vodafone lansează soluțiile de business pentru Industria 4.0, prin rețeaua Supernet 4G


octombrie 07 13:06 2015

Stire IT din Comunicatii: Vodafone lansează soluțiile de business pentru Industria 4.0, prin rețeaua Supernet 4G

Vodafone Romania isi lanseaza noul portofoliu de solutii de business sub umbrela Industriei 4.0 si le ofera utilizatorilor servicii personalizate, ce variaza de la Connected Cabinets, Digital Media Signage si Supraveghere Video, pana la Managed Asset Tracking. Industria 4.0 reprezinta termenul care defineste cea de-a patra revolutie industriala. Aceasta cuprinde o serie de tehnologii contemporane din domeniul automatizarii, schimbului de date si al productiei, si reprezinta o evolutie naturala, ce urmeaza revolutiei digitale.

vodafone

“Ca lideri in domeniul inovatiei, suntem bucurosi sa le oferim clientilor serviciilor de business patru noi solutii M2M, cu rolul de a automatiza procesele de business, adaugand valoare serviciilor si optimizand structura de costuri. Romania are un foarte mare potential de a isi creste amprenta in Industria 4.0, iar toate companiile pot beneficia si mai mult de cea mai rapida retea din Europa, cu o acoperire extinsa 4G si solutii de securitate de cel mai inalt nivel, incorporate la nivelul retelei”, a declarat Markus Lause, Director, Enterprise Business Unit.

Solutia Connected Cabinets permite companiilor sa isi gestioneze constant stocurile si sa aiba vizibilitate asupra bunurilor care implica un nivel ridicat de capital circulant, printr-o platforma online, optimizata si pentru telefonul mobil, cu indicatori in timp real, de tipul localizarii exacte, functionalitatii, temperaturii si greutatii produselor din frigidere, cabine si vitrine frigorifice.

Cu noua solutie Digital Media Signage, companiile pot comunica si isi pot gestiona media digitala pe display-urile pe care le detin, intr-un mod eficient, de la distanta, online si in timp real. Serviciul permite, de asemenea, o monitorizare imbunatatita a interesului clientilor si a implicarii acestora, pentru continutul de tip advertising afisat.

Supravegherea Video reprezinta un sistem ce functioneaza prin intermediul Vodafone cloud, pe o platforma securizata, ce integreaza optiuni video mobile si dezvoltate de terti. Serviciul permite control video virtualizat si integrat in orice moment, prin orice terminal, prin administrare online in timp real, precum si prin acces de la distanta.

Noul serviciu Managed Asset Tracking permite companiilor sa isi vizualizeze in timp real pozitionarea flotei, sa isi optimizeze vanzarile si traseele de distributie, precum si sa isi imbunatateasca nivelul consumului de combustibil. Pe langa componenta de de timp real, serviciul afiseaza si timpul estimat de sosire a vehiculelor.

Mai mult decat atat, Vodafone ofera, de astazi, tuturor companiilor care isi activeaza noi servicii M2M, primele 50 de SIM-uri gratuit, pana la sfarsitul anului.

 

The post Vodafone lansează soluțiile de business pentru Industria 4.0, prin rețeaua Supernet 4G appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa Vodafone lansează soluțiile de business pentru Industria 4.0, prin rețeaua Supernet 4Gconnect.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.