Cum ai vedea sistemul solar, dacă ai călători alături de un foton de la Soare până dincolo de planeta Jupiter


august 15 12:17 2015

Stire IT din Stiinta si Tehnologie: Cum ai vedea sistemul solar, dacă ai călători alături de un foton de la Soare până dincolo de planeta Jupiter

Sistemul SolarRaportat la vitezele lucrurilor cu care suntem obişnuiţi zi de zi, viteza luminii pare incredibil de rapidă. Dar la scara Universului, viteza luminii este mică. În animaţia de mai jos vă invităm la o călătorie prin sistemul nostru solar, alături de foton de lumină eliberat de Soare, până dincolo de planeta Jupiter. De se opreşte videoclipul după ce „trecem” de Jupiter? Pentru ca durata să fie mai scurtă de o oră… Dimensiunile sistemului nostru solar sunt uriaşe.

. Sursa Cum ai vedea sistemul solar, dacă ai călători alături de un foton de la Soare până dincolo de planeta Jupiterscientia.ro.

Urmareste stirile din Stiinta si Tehnologie pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din din Stiinta si Tehnologie. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.