Istorica misiune a sondei spaţiale New Horizons din apropierea planetei pitice Pluto. O relatare din interior a misiunii. Ultimile imagini ale lui Pluto


iulie 16 19:45 2015

Stire IT din Stiinta si Tehnologie: Istorica misiune a sondei spaţiale New Horizons din apropierea planetei pitice Pluto. O relatare din interior a misiunii. Ultimile imagini ale lui Pluto

Ştiinţa este dificilă, iar ştiinţa de calitate încă şi mai dificilă; este nevoie de perseverenţă şi răbdare nelimitată. Când am început să planificăm o misiune spaţială către Pluto, acum circa 15 ani, am ştiut că va fi una de durată. Dar am ştiut şi că are un enorm potenţial sub aspectul rezultatelor. New Horizons urma să ne ofere primele informaţii din proximitatea planetei despre care ştim, cât ştim, de la mare distanţă. Acest tip de provocare este greu de ignorat. Nu nu am ignorat-o.

. Sursa Istorica misiune a sondei spaţiale New Horizons din apropierea planetei pitice Pluto. O relatare din interior a misiunii. Ultimile imagini ale lui Plutoscientia.ro.

Urmareste stirile din Stiinta si Tehnologie pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din din Stiinta si Tehnologie. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.