Constructiile noi de case readuc apetitul cumparaturilor de electronice. "Piata televizoarelor va creste mai ales pe segmentul premium cu diagonale mari"


iulie 14 11:28 2015

Stire it de ultima ora: Constructiile noi de case readuc apetitul cumparaturilor de electronice. "Piata televizoarelor va creste mai ales pe segmentul premium cu diagonale mari"

Revenirea sectorului de constructii pe segmentul rezidential, ceea ce cuprinde deopotriva constructiile de case, dar si proiectele rezidentiale de apartamente vor readuce apetitul cumparaturilor de electronice si electrocasnice, televizoarele fiind…. Sursa Constructiile noi de case readuc apetitul cumparaturilor de electronice. "Piata televizoarelor va creste mai ales pe segmentul premium cu diagonale mari"wall-street.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea. Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante din categoria aceasta urmand linkurile de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.