Microsoft lansează comercial Lumia 640 și Lumia 640 XL


aprilie 28 09:06 2015

Stire IT din Comunicatii: Microsoft lansează comercial Lumia 640 și Lumia 640 XL

Microsoft anunță disponibilitatea în România a dispozitivelor Lumia 640 și Lumia 640 XL. Noile modele oferă putere mai mare de procesare de date, productivitate crescută prin intermediul experiențelor integrate Microsoft Office, stocare de date OneDrive și conectivitate rapidă 4G. Mai mult, ambele smartphone-uri vor beneficia de upgrade-ul la Windows 10, ulterior în cursul acestui an, când sistemul va deveni disponibil.

Lumia 640Lumia 640 vine și în variantă Dual SIM. Vorbim de un model echipat cu un ecran HD de 5 inchi (1280 x 720 pixeli) IPS LCD, cu Gorilla Glass 3. La interior avem un procesor quad core de la Qualcomm, modelul Snapdragon 400, tactat la 1,2 GHz, ajutat de o memorie RAM de 1 GB. Spațiul intern de stocare este de 8 GB, dar acesta poate fi extins prin carduri microSD până la 128 GB. Mai mult utilizatorul beneficiază și de un spațiu gratuit de stocare în cloud de 15 GB, pe OneDrive. Mai găsim o cameră foto principală de 8 megapixeli, cu flash LED și una frontală de 1 megapixel. Bateria este de 2500 mAh și este detașabilă. Pe partea de software, avem Windows Phone 8.1 cu Lumia Denim cu Action Center, Word Flow şi Live Folders, hărţi globale gratuite HERE şi HERE Drive+ și HERE Transit gratuit disponibil în store.
Lumia 640 vine într-o gamă variată de culori, incluzând albastru metalizat, portocaliu şi alb, precum şi negru mat.

Lumia 640-XLȘi Lumia 640 XL este disponibil în variantă Dual SIM. Acesta dispune de un ecran HD de 5,7 inchi (1280 x 720 pixeli, 16:9) IPS LCD, cu 294 ppi, cu Gorilla Glass 3. La interior găsim un procesor quad core de la Qualcomm, Snapdragon 400, tactat la 1,2 GHz și o memorie RAM de 1 GB. Spațiul intern de stocare este de 8 GB, prin microSD poate fi extins până la 128 GB (mai aveți 15 GB gratuiți pe OneDrive). Modelul vine cu o cameră foto principală de 13 megapixeli, cu flash LED și una frontală, de 5 megapixeli. Bateria este de 3000 mAh, și poate fi înlocuită de utilizator. Mai beneficiem de ultima versiune de Windows Phone 8.1 şi de actualizările Lumia Denim, completate cu Action Center, Word Flow şi Live Folders, plus hărţi globale gratuite HERE, HERE Drive+ și HERE Transit gratuit disponibil în store.
Lumia 640 XL este disponibil într-o gamă variată de culori, incluzând albastru mat, portocaliu şi negru, precum şi alb metalizat şi mat.

. Sursa Microsoft lansează comercial Lumia 640 și Lumia 640 XLconnect.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.