Xiaomi a lansat Mi Note Natural Bamboo


martie 17 11:37 2015

Stire IT din Comunicatii: Xiaomi a lansat Mi Note Natural Bamboo

Xiaomi a lansat azi o nouă versiune a phabletei Mi Note, numită Natural Bamboo Edition și care așa cum îi spune și numele vine cu spatele acoperit de o carcasă realizată în totalitate din bambus.

Xiaomi Mi Note Natural Bamboo Edition Released 300x222 Xiaomi a lansat Mi Note Natural Bamboo

Phableta Mi Note a fost prezentată la începutul anului de compania Xiaomi. Aceasta are un ecran de 5,7 inchi, Full HD și include un procesor quad core Snapdragon 801, tactat la 2,5 GHz, ajutat de 3 Gb de memorie RAM și 16/64 GB, spațiu intern de stocare. Mai găsim o cameră principală de 13 megapixeli, semnată Sony, cu OIS și una secundară, de 4 megapixeli.

Xiaomi Mi Note Natural Bamboo Edition 300x184 Xiaomi a lansat Mi Note Natural Bamboo

Aceste caracteristici sunt păstrate la noua versiune Natural Bamboo, însă prezența bambusului face ca phableta să fie mai ușoară cu 5 grame față de modelul anterior care avea greutatea de 161 grame, însă grosimea va fi acum mai mare cu 0,9 mm (versiunea standard Mi Note are grosimea de 6,5 mm). Totuși, pentru a realiza carcasa din bambus au fost necesare 19 procedee tehnologice.

Mi Note Natural Bamboo Edition 300x244 Xiaomi a lansat Mi Note Natural Bamboo

În ceea ce privește prețul, acesta a rămas același. Astfel, Mi Note Natural Bamboo este disponibil la precomandă online la prețul de 370 dolari – versiunea de 16 GB și la 451 dolari – versiunea de 64 GB. Livrările încep pe 24 martie.

 

. Sursa Xiaomi a lansat Mi Note Natural Bambooconnect.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.