Samsung lansează cursuri de dezvoltare de aplicații Android pentru studenți


martie 19 13:43 2015

Stire IT din Comunicatii: Samsung lansează cursuri de dezvoltare de aplicații Android pentru studenți

Samsung dă startul celui de-al doilea program de dezvoltare de aplicații Android, adresat studenților și absolvenților de facultate cu profil tehnic și cunoștințe de programare JAVA. Cursul, la care se pot înscrie până la 26 martie, va consta în sesiuni teoretice și practice în urma cărora tinerii vor dobândi cunoștințele necesare pentru dezvoltarea de aplicații mobile pentru platforma Android.

Curs DAAI 4 300x279 Samsung lansează cursuri de dezvoltare de aplicații Android pentru studenți

Cei care vor participa la curs vor avea parte de o experiență completă de învățare, dobândind cunoștințe aprofundate despre platforma Android, modalitățile de programare pe aceasta și soluții pentru dispozitivele mobile. Mai mult, aceștia vor avea acces la training-uri de leadership organizate de Fundația LEADERS, menite să completeze aptitudinile tehnice cu abilități de comunicare, lucru în echipă și public speaking, dar și la întâlniri cu oameni de succes din domeniul tehnologiei, precum dezvoltatori de aplicații, antreprenori de succes din domeniu și lideri români care îi vor inspira.

Curs DAAI 5 300x157 Samsung lansează cursuri de dezvoltare de aplicații Android pentru studenți

Pentru a se înscrie, studenții și absolvenții trebuie să trimită un e-mail la adresa saim.mobilpro@gmail.com cu subiectul [DAAI]. Mesajul trebuie să conțină numele, numărul de telefon la care pot fi contactați, dar și informații referitoare la pregătirea anterioară în JAVA și Android pe care o au și o scurtă motivare pentru care își doresc să participe. În plus, în e-mailul de înscriere, participanții trebuie să precizeze și dacă au deja idei de aplicații pe care ar dori să le creeze.

Curs DAAI 3 150x150 Samsung lansează cursuri de dezvoltare de aplicații Android pentru studenți
Curs DAAI 2 150x150 Samsung lansează cursuri de dezvoltare de aplicații Android pentru studenți
Curs DAAI 1 150x150 Samsung lansează cursuri de dezvoltare de aplicații Android pentru studenți. Sursa Samsung lansează cursuri de dezvoltare de aplicații Android pentru studențiconnect.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.